Horoscop Mihai Voropchievici pentru August si Septembrie: Urmeaza o perioada perfecta pentru ele


SĂGETĂTOR.

Vei avea o perioada usoara dacă îți folosești inteligența. Vei fi pregătit spiritual să faci schimbări în gândire. O să îți pui inteligența în slujba muncii.

Există o creștere de salariu, dar nu trebuie să faci excese financiare. Nu împărtăși ideile de afaceri cu persoane străine pentru că ele le vor fura. În dragoste trebuie să ai controlul, dar lasă-ți și partenerii să se implice. Ai nebuloase cu dragostea.


CAPRICORN.

E loc de bucurii. E recomandat să te bucuri și să scapi de nervi mai ales la serviciu. Poți scoate din sărite colegi sau șefi, dar faci totul meticulous.


Nu riposta, stai calm. Multe persoane vor încerca să te scoată țap ispășitor. E momentul propice ca tu să beneficiezi de o mărire financiară.

Poți primi bonusuri și la final. Banii revin în discuție mai ales în relația cu partenerul. Sfatul e să discutați deschis problemele fără mânie. Discutați despre probleme intime și sexualitate fără tabu. Trebuie să îți întărești relația.

VĂRSĂTOR.

Vei simți că poți realiza orice. Cariera e explozivă, ajungi lider și apar beneficii. Nu te culca totuși pe o ureche pentru că trebuie să muncești. Vei avea nenumărate oportunități, nu trebuie să le ratezi.

Privește atent trecutul pentru a înțelege prezentul. În dragoste persistă independența, esti mai distant dar ai momente când sexualitatea e depordantă si apare romantismul.

Cauți o relație mai veche în care te-ai simțit bine, dar e loc și de una noua. E un moment prielnic pentru a face un copil. Încearcă să economisesti. Sănătatea e bună, dar atenție la sistemul digestiv începând din august

PEȘTI.

Mult timp în plus pentru a scăpa de încăpățânarea ta. Te vei relaxa din plin. Dacă nu ai loc de muncă îți poți găsi unul.

Riscul unei trădări din partea unui coleg e uriaș, atentie. Nu de aventura să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum.

Poți răni cu ușurință persoanele dragi. Moral bun, profită de el, vei avea parte de sănătate. Te va ajuta o dieta mai sănătoasă sau o vacanță plăcută.


eRealitatea

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Pune și tu un LIKE la articol. Ne ajută enorm. Mulțumim!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x