Horoscop Mihai Voropchievici pentru August si Septembrie: Urmeaza o perioada perfecta pentru ele


LEU.

Îţi vei dori să ajungi mai popular. O poţi face, dar cu condiţia să nu deranjezi. La serviciu pot apărea schimbări bruşte şi radicale, dar ele sunt benefice.

Acum sau niciodată e deviza ta. Vei gândi pozitiv, vei dori o dragoste liberă fără restrciţii. Atenţie, dacă sari calul te vei trezi cu un copil chiar dacă nu te aştepţi.


Rudele apropiate de vor ajuta. Apar brusc stări melancolice. Imunitatea e mai scăzută iar banii îi vei câştiga cu multă muncă.

FECIOARĂ.


Eşti una din zodiile fericite. Nu vor fi probleme. Vei avea mult de lucru, dar în linişte. Pot apărea promisiuni pentru un alt job mai bun. Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard până nu analizezi bine. Pot apărea şanse de promovare la serviciu.

Banii vor veni în tirmestrul trei dintr-o mărire de salariu. Nu cheltui inutil. Imunitatea trebuie mărită, vei avea o sensibilitate mare. Evita stresul şi bârfa, nu te amesteca în vieţile altor persoane.

BALANŢĂ.

Toate lucrurile bune vin spre tine foarte uşor.Iţi puni în evidenţă perseverenţa şi stilul de muncă.

Şefii vor fi cu ochii pe tine şi te vor aprecia. Există şi posibilitatea unei avansări, dar mare atenţie, vei avea responsabilităţi în plus.

E recomandat să ceri o mărire de salariu. Vei fi mult mai mulţumit financiar în august.

Trăieşte echilibrat şi mănâncă sănătos, vara îţi dă un tonus bun. Nu cumpăra lucruri inutile şi renunţă la excesele finaciare.

SCORPION.

O perioada benefica. Posibilitati fara sfarsit, profesionale, reusite, financiare. Viata sentimentala e plina de esenta, ai grija doar la exprimarea prea directa.

In familie vei fi mai implicat, Nu ascunde adevarul atunci cand te deranjeaza ceva. Spune deschis dar cu calm

Vezi pagina următoare


eRealitatea

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Pune și tu un LIKE la articol. Ne ajută enorm. Mulțumim!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x