Horoscop Mihai Voropchievici pentru August si Septembrie: Urmeaza o perioada perfecta pentru ele


Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru lunile august si septembrie, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

BERBEC.

O perioada de  corectare a greşelilor din trecut. Poţi analiza relaţia în care de afli, dar trebuie să-ţi asumi responsabilităţi mai ales dacă nu-ţi place ceea ce faci din punct de vedere profesional. Mizează pe intuiţie şi evită tensiunile între 27 septembrie şi 28 august când Marte e retrograd. Ai nevoie de stăpânire de sine în ceea ce priveşte rudele.


TAUR.

Prioritare sunt relaţia si căsătoria. Pot să apară iubiri mai vechi. Nu te grăbi să cedezi ispitei pentru că eşti terminat. E anul pasiunii, dar nu ceda la ceea ce a fost.


Renunţă la principiu. Jobul trece în plan secund, dar nu îţi neglija sarcinile. Atenţie la buget, vei avea tentaţia să cheltuieşti mai mult.

Verifică-ţi în permanenţă finanţele şi monitorizează-ţi sănătate. Stresul în anul viitor va fi mult mai mare. Petrece timp mai mult în natură. Vei avea prietenii aproape.

GEMENI.

Nu trebuie demarate alte proiecte până nu le termi pe cele aflate în derulare. Vei simţi nevoia de schimbare de job. Analizează foarte bine.

Dar vei simţi nevoia de schimbare şi în viaţa personală. Nu e momentul potrivit pentru astfel de schimbări, nici de job, nici de parteneri.

Ai liber la iubire, dar nu te pripi. Nu munci suplimentar, nu vei fi plătit. Sănătatea e în atenţie. Orice semnal al corpului trebuie tratat. Pentru gemenii care nu au copii şi îşi doresc, perioada urmatoare promite o sarcină.

RAC.

Devin mai jusţitiari, mai responsabili. Încearcă să nu fi moralist. Trebuie să ai clemenţă şi răbdare cu cei dragi pentru a nu fi ostili.

Bărbaţii vor încerca să rupă alianţe mai vechi. Evită cearta. Copiii vor fi motiv de mândrie. Profesional racii vor face ceea ce le place, deşi câştigul e modest.

Dacă nu, vor fi tentaţi să caute alte zone. Vei căuta un post mai bun, vor apărea oameni noi în viaţa zilnică. Nu trebuie să te grăbeşti cu sănătatea. Pot apărea traumatisme până în noiembrie.

Vezi pagina următoare


eRealitatea

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Pune și tu un LIKE la articol. Ne ajută enorm. Mulțumim!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x