horoscop-mihai-voropchievici-2

Horoscop de weekend 11 – 12 august 2018. Iubirea plutește în aer pentru aceste zodii


Balanță

Sâmbătă: Încearcă să fii mai organizat și să-ți planifici lucrurile cu calm.  Nu lăsa pe mâine ce poți face azi și vei vedea că nu vei mai avea senzația că nu îți ajunge timpul.

Duminică: Este posibil să fii nevoit să pleci într-o călătorie de afaceri. Înarmează-te cu răbdare și implică-te în sarcinile de serviciu, pentru că toate eforturile tale vor fi răsplătite.

Scorpion

Sâmbătă: Ai intrat într-o zonă de confort și tot ce ți-ai dori este să lenevești și să dormi, deși tu nu ești așa. De tine depinde să te rupi de această comoditate.


Duminică: Relația cu partenerul de viață este extrem de bună și duminica obișnuiți să petreceți timpul împreună. Este posibil să aveți parte de o surpriză.

Săgetător

Sâmbătă: Nu te simți deloc confortabil, te simți marginalizat și inferior. Schimbarea stă în forțele tale. Nu trebuie să ai pretenția ca cei din jur să se schimbe.


Duminică: Ai tendița să cheltui mai mult decât își permite buzunarul. Încearcă să te consulți cu partenerul de viață înainte de a merge la cumpărături.

Capricorn

Sâmbătă:  Astăzi trebuie să fii pregătit și sigur pe tine pentru că ai în față un nou început. Doar de tine depinde ce vei face în viitor.

Duminică: Ești plin de energie, dar nu ar trebui să te suprasoliciți. Ai mare grijă la sănătatea ta azi!

Vărsător

Sâmbătă: Ai impresia că toată lumea din jur te critică și din acest motiv comportamentul tău nu este cel mai potrivit. Fii mai înțelegător!

Duminică: Ești nevoit să iei o decizie, însă ești împărțit în două și nu știi ce să faci. Cel mai bine ar fi să te bazezi pe intuiție.

Pești

Sâmbătă: Acordă mai mult timp persoanei iubite și spune-i ce îți dorește să audă. Totuși, ai grijă să nu spui minciuni sfruntate, pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva ta!

Duminică: Realizezi în sfârșit că ești o persoană minunată și meriți ce e mai bun de la viață. Oferă-ți toate ocaziile de care ai nevoie pentru a te simți liber și fericit.


eRealitatea

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Pune și tu un LIKE la articol. Ne ajută enorm. Mulțumim!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x